Onze klanten beoordelen onze service met een 6.7/10

wees gewaarschuwd

Wees gewaarschuwd bij deze dealer. Je bent in een verkoopproces van een camper en hij verkoopt hem intussen aan een ander!

― Neefs


Fantastisch geholpen.

Na een nacht op een camping te hebben gestaan in Axel kom ik er s' morgens achter dat onze bumper van de camper loszat. Na een tip van een Renault garage in Terneuzen kwamen wij terecht bij motorhome Zeeland. Onze complimenten gaan uit naar Chris van Royen die ons fantastisch heeft geholpen en kosteloos de bumper op een vakkundig wijze weer heeft vastgezet. Zo konden wij op 30 juni onze reis vervolgen naar zuid Frankrijk. Chris nogmaals heel hartelijk dank hiervoor.

― Hans Groenewold


100% garantie en wat wordt nagekomen

Bedankt Chris , Er waren wat moeilijkheden met sensors en computer die constant diverse meldingen gaven en daardoor ook diverse malen naar de garage moest, soms een paar keer naar Terneuzen en ook in mijn woonplaats en alle kosten werden door jou gedekt en zelfs een leen auto omdat het een paar dagen duurde. Warmwater boiler,accu instap trap ook deze waren een probleem en ook dat werd keurig zonder discussie door jou opgelost tot het laatst dat een bedrijf in computer software het probleem vond en oploste,geweldig. Dus van mij kan geen enkele koper bij jou klagen over de service die jij geeft als bedrijf en persoon en raad iedereen die service wil bij jou goed zit en wens je nog vele goede zaken.

― W.Blokland

Mogelijk gemaakt door Mobilox